Doktor Suzanne Humphries om trojanhästen och klusterbomberna i aluminium

Doktor Suzanne Humphries om trojanhästen och klusterbomberna i aluminium

Ibland drabbas jag av mer eller mindre djupa funderingar och det sker särskilt i tider då någon slags hysteri aktualiseras. För drygt två år sedan uppenbarades den akuta risken för att vi alla skulle drabbas av viruset SARS-II, mer allmänt känd som Covid-19. När jag 2020 fick höra talas om denna farliga virus hade jag redan, någon månad innan, drabbats av en bedrövlig hosta som bland annat innebär svårigheter att andas normalt, och detta hade pågått i mer än åtta veckor. När det stora alarmet började tätna kring Covid-19 tänkte jag att det knappast kan bli värre än det redan varit, därefter tog jag inte åt mig av den hysteri som rådde via media. Däremot ökade mina böner till Herren Jesus Kristus, vår Gud och Fader. Jag bad intensivt om både råd och rön! Men det enda svaret jag fick var att jag skulle vila i förtröstan på att Herren Jesus känner till problemet, som hade nått vårt land och västvärlden. Efter att det började talas om att vi alla skulle se fram emot ett vaccin, som skulle bota denna sjukdom, så började jag undersöka vad folk runt om i världen hade att säga i denna angelägna fråga. Svar på mina frågor fick jag redan inledningsvis: Det fanns sådana som lovsjöng den kommande och frälsande vaccinet, samt de som ifrågasatte densamma. Vem skulle jag tro på? Mitt enkla val var att hålla mig till Guds uppmaning; han om någon känner till problemet! Därför bestämde jag mig redan hösten 2020 att avvakta, och om Herren gav mig något slags tecken på att jag skulle följa den breda strömmen så var det okej. Men det uppstod inga tecken, tvärtom så började det uppdagas att fler och fler  ifrågasatte om vaccinerna verkligen var att lita på? Den var ju framtagen på mycket kort tid och hade inte blivit testad enligt vedertagna regler.

Efter drygt två år, och efter att miljoner individer runt om i världen tagit dessa vacciner, börjar det skönjas allt fler tecken på att vissa verkar ha litat mer på vaccinföretag och sina regeringar än på reell forskning. Därför är det än mer intressant att lyssna på forskare, som inte går i regeringars och vaccinföretagens ledband, utan själva tar reda på vad dessa vacciner innehåller. En sådan är doktorn och forskaren Suzanne Humphries, som går igenom frågan om ”Trojanhästen och klusterbomber som utgörs av aluminiet i vaccinerna”, och detta inför en publik i Helsingfors. Hon klargör hur nanotekniken (som alltså inkluderar aluminium) påverkar vår immunitet, och då inte bara i vacciner som introducerades i samband med Covid-19 utan i de vacciner som exempelvis flertalet barn uppmanas att ta. Oavsett din inställning kan det vara viktigt att lyssnar på information kring ett ämne som de facto sprutas in i vår kropp!

Lämna ett svar