”The Great Reset” faller offer för egen synd

”The Great Reset” faller offer för egen synd

Det är inte ofta det händer, men då och då hittar man något intressant skrivet på webben. Hittade följande artikel på följande hemsida: https://humansbefree.com/ Vet inte vem som är författare men ämnet i sig är intressant och därför översatte jag artikeln. Läs och begrunda!

Publik och dokumenterad konspiration

Många är oroliga för att Klaus Schwabs och hans grupp The Great Reset (den stora omställningen) kommer att bli verklighet! Men denna omställning är dömd att gå i egen fälla och krascha. Om det förverkligas så kommer vi alla att leva i en science fiction präglat totalitär stat, vilket är långsökt. Jag tror att deras idoga försök kommer att misslyckas, och går till och med så långt så att jag vågar påstå att jag är säker på att hela Great Reset kommer att misslyckas! Varför då? Jo, för att de inte alls tagit Skaparen av allt i beaktan, eller ens tänkt tanken på ett det finns en andlig makt som rår över universum!

Vissa hävdar att Great Reset-rörelsen skapats för att förändra hela det mänskliga samhället, medan andra menar att det inte handlar  om något annat än en konspirationsteori, som har uppfunnits av galna människor… men det handlar faktiskt om något konkret. Hela tanken finns dokumenterat i detalj på deras hemsida. Det handlar alltså inte om en hemlig konspiration utan är officiell samt beskriven i detalj på deras hemsida, liksom deras samarbete med FN, WHO och andra myndigheter.

En konspiration är som ni vet en dold, eller hemlig, manöver för att göra något ont – en hemlig ond plan. Men The Great Reset är en del av de Schwabiska förfädernas världsbild, och den handlar om en religiös rörelse som är mer än glada över att få upplysa allmänheten om det som de har tänkt genomföra utan demokrati. Dessa mäktiga och rika individerna vill verkligen förändra hela världen, bland annat genom att ta död på så många som möjligt som belastar samhället och alla dem, som de anser som mer eller mindre obetydliga, medan de kallar sig själva för den högt stående eliten, som enligt dem själva ska existera på bäst tänkbara sätt. Det var faktiskt själva ”kärnan” i förra årets Davos-agenda. Alla vanligt förekommande vänsterspelare är inblandade som en del av denna officiella konspiration, det handlar om kändisar, statschefer, forskare och så kallade ”experter” av olika slag. Det handlar om dem som vill bygga ett nytt teknokratiskt sätt att leva. Och de är beredda att förkasta allt det gamla, all tidigare världsordning som har existerat, detta för att inleda den nya teknokratiska eran!

Enligt Great Reset agendan kommer du inte att äga någonting och ändå vara lycklig. Du ska även börja äta insekterför att rädda den hotade planeten. De säger detta och mycket annat galet helt öppet, eftersom det är dessa individers innersta tankar, målsättning och tro. Nu är inget av det sagda detsamma som att säga att Klaus Schwab och hans galningar bakom idén om The Great Reset inte är allvarliga i sina avsikter, tvärtom. Idéerna bakom denna återställning är farligt, trots detta har flertalet av världsledarna helt tyst köpt detta koncept. Detta borde vara oroande för flertalet av oss andra. Trots detta faktum är jag personligt övertygad om att deras sluga plan i slutändan kommer att misslyckas, även fast deras idéer redan har, eller kommer att, orsaka stora skador i samhället.

Det är visserligen helt galet

Hur kan jag då göra ett så djärvt påstående, att jag är övertygad om att denna återställning kommer att misslyckas? Jag vet att den kommer att misslyckas eftersom det omänskliga i själva konceptet är direkt galet. Jag menar inte galet i vardaglig mening, utan att det handlar om en legitimt galen plan som existerar, detta i strid med den verklighet vi lever i. Den gemensamt delade definitionen av galenskap är att göra samma sak om och om igen, medan man samtidigt förväntar sig ett annat resultat, men det är inte definitionen av galenskap i sig. Termen vansinne har en etymologisk bakgrund, som finns i ord som betyder saker så som extrem dårskap eller osundhet i sinnet. I huvudsak är en idé, eller en person, galen om hon bor i ett fantasiland och agerar som om saker/händelser som inte är verkliga ändå är verkliga. När du exempelvis ser en fattig själ gå upp och ner för en gata i en storstad samtidigt som hon påstår att hon varit med om ett främmande bortförande av UFO, eller annat liknande galet, så inser du ganska snart att personen är galen; individen befinner sig i ett sinnestillstånd som bryts av från den verklighet hon lever i. Människorna bakom Great Reset är enligt min mening galna. De vill att vi ska äta insekter, de vill inte att vi ska äga någonting och ändå vara lyckliga. De lever i en ständig COVID-utopi, som enligt dem ska råda på obestämd tid. De vill att vi slutar skaffa barn och slutar köra bil. De vill att varje man, kvinna och barn på hela jorden ska vaccinera sig, samt att samtliga ska bära på ansiktsmasker i evighet och vidare att allt i samhället måste fungerar utifrån artificiell intelligens. Allt detta talar för sig självt, det handlar om ren galenskap!

Falska profeter

Presentatören av detta löjliga, djärva eller rent av dumma samtal, hävdar att vi förmodligen är en av de sista generationerna av homo sapiens. Tydligen vet denne kloke elit att mänskligheten håller på att gå under. Det uttalandet är direkt taget från ett större föredrag som heter kommer framtiden att vara mänsklig? Förlåt mig, men om du påstår att du vet att mänskligheten håller på att förintas så är du inte seriös. Faktum är att du inte bara är oseriös, du är även galen. Det kommer visserligen att finnas en ände på tillvaron, när nya himlar och en ny jord kommer att skapas. Men Jesus Kristus sade att vi inte vet varken tid eller dag när detta kommer att ske, däremot att den kommer som en tjuv. Därför kan jag inte tro på vad några globala galningar från World Economic Forum (WEF) påstår på allvar! Samma presentatör fortsätter sedan att jämföra den sovjetiska KGB med den spanska inkvisitionen, vilket visar att han är en komplett idiot när det gäller förståelsen av historisk fakta. Han talar även om hur man kommer att kunna hacka en människa, som om vi människor vore datorer. Han vill vara någon slags gudom och påstår att: vetenskapen kommer att ersätta evolutionen, det naturliga urvalet, detta med evolution via intelligent design. Tydligen är han en intelligent designteoretiker? Det handlar inte om en design skapad av Gud, den allsmäktige, utan om en slags whacked-out ateistisk teori, där dåligt definierad vetenskap ska utforma fortsatt mänskligt liv. Det fanns en andlig varelse som försökte ta Guds plats redan i början av tiden. Du har säkert hört talas om honom – hans namn är Lucifer.

Vetenskaplig fiktion LARP

Om du inte vet vad akronymen LARP står för så betyder det Live Action, ett rollspel. Det beskriver på ett fint sätt vuxna som spelar olika slags påhittade rollspel. Det är inget fel med LARP i rätt sammanhang. Har aldrig besökt en Renässansmässa, men har hört att det är kul att låtsas leva i en annan tid genom att exempelvis bära på den tidens gamla kostymer och prata deras tidigare accent. Har däremot deltagit i historiska rekonstruktioner av militära strider, då kan man verkligen komma in en annan slags historisk karaktär och spela en specifik roll. Men när ett barn leker och det är dags för kvällsmat så brukar föräldern be barnet att ta av sig de lånade kläderna och bli en riktig pojke igen. The Great Reset publiken fick dock inget memo. De som deltog fortsatte vara så engagerade i denna låtsaslek som galna forskare, så att de betedde sig som de som deltog i Marvel-filmerna. Rollerna kan ju pågå så länge så att deltagarna inte längre kan hjälpa sig själva tillbaka till verkligheten?

Inte bara för att vi ska tro på vad dessa pseudo-Bond skurkar påstår. Vi ska även enligt dem fungera som några slags gudar, som konstruerar hela mänskligheten. Samma sort av individer visar även en ovanligt stor glädje över att få bli cyberbor… jag skojar inte! Kvinnan som inledde föredraget uttrycker sin spänning över möjligheten att få bli en cyberbo, alltså en hybrid mellan människa och maskin. Hon skämtade inte, utan ville faktiskt vara en cyberbo! Denna typ av beteenden är alltså en så kallad LARP, men då av rent episka proportioner. Om du är helt säker på att vilja vara en cyborg och berättar detta vidare för hela världen, eller i ett rum fullt av vuxna, ja, då är du galen. Kanske kan någon mena att fotsoldaterna i Great Reset är vansinniga, men hjärnorna bakom denna onda plan är helt övertygade. Och visst kan det vara sant, särskilt om du har möjligheten att anställa galna människor att arbeta för dig. Du kan ju tillhöra samma galna grupp, både som arbetsgivare såsom en anställd, galna tillsammans.

Du kan läsa mer om det via länken: Very Detailed Explanation Of The Great Reset And The New World Order.

Detta har hänt tidigare

Har du någonsin hört termen teknokrati? Det är inte bara ett ord som används för att beskriva en teknisk värld, eller en teknisk världsordning; det handlar om en filosofi, en rörelse, som existerat i några årtionden. Det fanns en officiell Technocrat tidning som sa mycket av det som The Great Reset och WEF publik säger idag. Då talades det om nya typer av ekonomi, robotar, om olika typer av energi och om ett statligt system som drivs av vetenskaplig procedur. Det finns en scen där en man som heter Arvid Peterson förklarar den teknokratiska revolutionen på följande sätt: Om du tittar på denna presentation så ser det ut som en lite föråldrat World Economic Forum-presentation av idag, med båda har liknande idéer men den tidigare med en lite lägre teknologi.

Tänkarna bakom denna galna rörelse ville exempelvis ersätta de fysiska pengarna med energicertifikat, som skulle distribueras av teknokratin till medborgarna, och då skulle allt vara baserat på matematiska formuleringar. Idag kallar vi denna tidigare idé för kortkrediter, eller något liknande. Förespråkare av denna tanke trodde att de inledde en ny form av Platons uppfattning om filosofkungar, där människorna med speciell kunskap skulle organisera hela samhället med sina ”sunda tankar”. Den avgörande samt dödliga bristen i denna galna tanke är emellertid att teknokraterna – de som enligt Schwab och hans kompisar ska styra hela The Great Reset, inte verkar förstå vad en människa är för något. Därför kan de heller inte styra dem. Så länge Klaus Schwabs lärjungar pratar om att konstruera människor, som man konstruerar maskiner, så kan vi vara helt säkra på att de kommer att misslyckas. De vet helt enkelt inte vet vad en människa är för något. Därför kan de heller inte styra dessa varelser!

Vi kommer knappast att börja äta insekter. Vi kommer troligtvis inte bära på ansiktsmasker i evig tid. Vi kommer troligen inte att tycka om att spela LARP hela dagarna, eller att fungera som de har tänkt sig att cyberbor ska fungera. Vi kommer inte att fortsätta att skjuta in experimentell medicin in i våra armar, ad infinitum. Inom sin tid kommer allt fler att vakna upp och förstå idiotin så som den har presenterats. Vi är människor och vi är fria! Vi kommer inte att leva som slavar till dessa galna science fiction-kulter. Den Klaus Schwabiska återställningsstyrkan är inte mer annorlunda än någon annan antagonist i Shakespeare, Virgil, Homer eller Skriften; deras dårskap kommer att vara deras egen bortgång! Sanningen kommer att så småningom råda tillsammans med de förnuftiga folket, trots att det ser mörkt ut just nu. Vi människor är beroende av andlighet, kärlek, närhet och bondförnuft!

Lämna ett svar