Mina sista ord till världen – av John Lennox

Mina sista ord till världen – av John Lennox

I denna video talar professorn i matematik på Oxford universitet om vad han vill ha sagt till världens människor idag. Om vi är ärliga så måste vi erkänna att vi allt för ofta spenderar för mycket tid åt det digitala men inte särskilt mycket tid åt att exempelvis fundera vad Guds Ord har att säga oss. Ofta svarar folk när man frågar om de har tid att deras tid inte räcker till, men fundera själv: hur mycket tid du avsätter du för att ge dig hän åt din mobil, dator, TV eller iPad. Johan menar att Bibelns texter är själva nyckeln till att lära känna, inte bara sig själv utan även  sina närmaste, och framför allt lära känna den Gud vi säger oss tror på och gärna talar om, men som vi ägnar så lite tid åt att umgås med på riktigt. Johns ord riktar sig främst till hans egna barn och barnbarn, som han innerligt hoppas ska få möjligheten att bära med sig hans tankar även efter han lämnat kvar dem i denna jordiska tillvaro och själv vandrat mot evigheten genom tron på Jesus Kristus.

https://www.youtube.com/watch?v=OBtaTckF0G4&ab_channel=NagaSeminarian

Lämna ett svar