Hur vi upptäcker propaganda…

Hur vi upptäcker propaganda…

Att upptäcka pågående propaganda är ingen lätt uppgift. Vi behöver som individer lära oss några av de tecken som är uppenbara, bara vi är observanta och villiga att lyssna på de argument som framförs, och om dessa argumenten som framförs stämmer med reell vetenskap, eller om det som sägs bara handlar om en upprepning som flertalet av den allmän median framför, utan någon som helst skillnad.

Man släpper inte in dem som har motsatt åsikt utan förtrycker medvetet dem som tycker annorlunda och råkar de vara kända så brukar de bli smutskastade och smetade med olika slags negativa begrepp som ska förtrycka. Det är även alarmerande om samma budskap som framförs av den allmänna median som av landet regeringar, rikspolitiker och kända inom etablissemanget. Lyssna vad professorn Mark Crispin Miller säger. Han har arbetat med denna fråga under en stor del av sitt vuxna liv, och även försökt lära sina studenter att vara kritiska, inte minst när det frågan om vad som är propaganda eller inte…

Lämna ett svar