Den intelligenta Covid

Den intelligenta Covid

Om vi förstår det korrekt så är den coronavirus som härjar numera den mest intelligenta någonsin! Den vet exempelvis exakt om det är en meter mellan oss människor, när vi sitter tillsammans. Sitter vi en meter, eller mer, så reagerar inte viruset som den gör om man råkar sitta 95 centimeter från varandra, för då angriper den aggressivt. På samma vis så vet denna världens mest intelligenta virus ifall vi råkar vara totalt 102 personer samlade på en och samma plats, för då agerar den i sin fulla kraft, däremot inte om det bara är max 100 personer som har samlas på samma plats. Viruset känner även, enligt Folkhälsomyndigheten (FHM), till alla de datum som finns, och agerar tydligen bara från och med måndagen den 1 december. Den 30:e november har mer än 200 personer kunnat sitta tillsammans i samma lokal. De har heller inte behövt ha exakt en meter emellan sig, eftersom coronaviruset inte blir aktivt förrän den 1 december.

Man kan fråga sig vad detta beror på, att just detta speciella coronavirus är så intelligent så att den räknar ut exakt antal samlade i en lokal, när den ska starta sina angrepp, och att den dessutom vet om det exakta avståndet mellan individerna när de sätter sig tillrätta i en och samma lokal?

Svaret på den frågan handlar självklart om ren intelligens, eftersom det är FHM som har räknat ut detta, och de verkar ju ha den bästa kännedomen om Coronaviruset och dess kloka beteenden, att viruset som fenomen känner till alla exakta mått och datum, och dessutom agerar endast utifrån ett angivet och uträknat datum. Vi som är mindre intelligenta inser förstås att dessa så kloka och logiska individerna på FHM alltid har rätt.

Att ett virus har kunnat utvecklas till en så intelligent varelser är något självklart fast det är helt nytt för alla dem som fortfarande tänker med sitt sunda förnuft, och som dessutom verkar utgå från tidigare mänsklig logik. Detta säger i alla fall all nutida media, och de har ju för det mesta alltid rätt, eftersom de alla verkar säga exakt samma sak. Tyvärr tar man numera inte längre hänsyn till att vissa specifika människor valt att fortsätta att utgå från det tidigare vanligt förekommande bondförnuftet. För de är ju som bönderna alltid har varit, snusförnuftiga.

Om du dessutom tillhör de allra lyckligast lottade och blivit begåvad med ett vaccinpass så hör du numera till den mest intelligenta gruppen FHM. Du tillhör, med andra ord, till eliten och kan utan att ta hänsyn sitta bredvid vem du vill, och hur nära du vill. Ja, du kan sitta i knät på vem du vill, oavsett de är snörvliga och hostar, eller om de har en rinnande näsa. För enligt FHM är du totalt skyddad och verkar ha fått av en pass-aura, som tydligen ska skydda dig mot alla tänkbara virus, åtminstone tills dess att FHM anger ett slutdatum på pass-aurans funktion. Vaccinpasset verkar enligt alla de regler som statens tjänstemän tagit fram. Därför kan du röra dig fritt och utan att varken bli drabbad av virus eller smitta ner andra med ett virus. Tänk vilken lycka du äntligen har funnit! Vaccinpasset verkar alltså vara den ultimata lösningen på corona, och eventuellt andra tänkbara virussjukdomar.

Lämna ett svar