Doktor Jay Bhattacharya förklarar om hur hela inledningen gick fel…

Doktor Jay Bhattacharya förklarar om hur hela inledningen gick fel…

Hoover institutet spelad in den 13 oktober 2021 frågan hur covid-19-krisen började och hur den förlöpte. Doktor, och professor, Jay Bhattacharya, var en av dem på frontlinjen för att analysera, studera, och till och med personligen bekämpa pandemin.

I denna omfattande intervju tar doktor Bhattacharya oss igenom hur allt började, och om hur covid spred sig över hela världen, och särskilt de negativa effekterna av att stänga samhällen, skolor med mera. Han förklarar även hur utveckling och distribution av vaccinerna tvärtom ökat riskerna och skapandet av Delta-varianten. Jay Bhattacharya har grävt i vad man har rätt, vad som blev fel, och vad man gjorde riktigt fel. Doktor Bhattacharya ser fram emot en framtid och hur vi kommer att lära oss att leva med COVID i stället för att försöka släcka den, och om hur vi kan vara beredda att hantera en annan oundviklig pandemi som vi vet kommer fram vid något tillfälle.

Lämna ett svar