Den globala lögnen som bygger mer på politik än vetenskap

Den globala lögnen som bygger mer på politik än vetenskap

År 2000 producerade USA: s regering en globala förändringsforskningsprogram, det första i en serie nationella klimatbedömningar som gjorde ett antal prognoser baserade på datormodeller som det insisterade var redo för prime time.

Men som doktor John Robson förklarar i denna klimatdiskussion i Nexus ”Crystal Ball” – video – och då även inklusive en intervju med doktor Pat Michaels – var modellerna redan kända för att vara värre än slumpmässiga när de undersökte tidigare temperaturer och deras förutsägelser. Deras förutsägbara påståenden var värre än en slantsingling, som inte står i vägen för deras byråkratiska imperiebyggande av ett hot som inte existerar.

Du ser videon via denna länk:

https://rumble.com/vnsl1d-the-2000-national-climate-misassessment.html?mref=kgh6d&mc=8fney

Lämna ett svar