Varför så många fortfarande tror på en falsk narrativ

Varför så många fortfarande tror på en falsk narrativ

Belgiske professorn i klinisk psykologi samt statistik kom efter några månaders studier av narrativet om pandemin år 2020 fram till slutsatser gällande allt det som körs fram så kraftfullt av media och politiker.  Det som sägs stämmer inte alls med verkligheten. De siffror som presenterades av media stämmer inte, påståenden som framfördes av politiker och styrande var direkt lögnaktiga jämfört med verkligheten. Professor Mattias Desmet började undra varför orsakerna till detta narrativ ändå fortsatte att föras fram, och det i en mycket aggressiv och än högre intensitet, trots att ingen statistik kunde verifiera denna skrämmande propaganda! Nu har han sammanfattat sina analyser och presenterar i videon orsaker till varför denna skrämseltaktik fortfarande pågår och hur allvarlig den i verklighet är eftersom den kan jämföras med det som hände i bl. a. Sovjet och Tyskland.

Lämna ett svar