Äntligen en biskop som vågar tala Guds Ord…

Äntligen en biskop som vågar tala Guds Ord…

Det verkar vara som om hela den kristna kyrkan i världen tystnat, och till och med krupit ihop i rädsla för virus så som statliga restriktioner och direktiv, givna av världens rikaste organisationer och personer. Ingen enda biskop, eller annan kyrklig ledare, i vårt land eller runt om i världen  har sagt ett enda ord om vad Guds Ord har att säga om rädsla, och då särskilt om rädslan som är konstruerad för att förstöra allt mänskligt liv. Men äntligen kliver en ortodox biskop i Australien upp och tar på sig uppdraget att tala klarspråk när det gäller restriktioner samt rädsla som den australienska regeringen är skyldig till. Biskopen är tydlig i sitt budskap, samtidigt som han är mycket angelägen om att framföra det tydliga budskapet i kärlek och omsorg. Han ger inte ett tum vika för vad världens ledare har gjort och fortfarande håller på att göra för dem som de är satta att ta hand om. Det mesta som har hänt under de senaste åren är långt ifrån allt det som de bibliska sanningarna talar om, och ändå är flertalet kristna ledare helt tysta och till och med direkt menlösa, som om de vore styrda och drivna av samma rädsla som världen försöker iklä oss alla? Lyssna till vad denna biskop har att säga i ärendet.

Lämna ett svar