Professorn och forskaren inom medicin Peter McCullough förklarar vad han kommit fram till

Professorn och forskaren inom medicin Peter McCullough förklarar vad han kommit fram till

Doktorn Peter McCullough har varit en av världens mest prominenta försvarare av att behandla dem som drabbats av SARS-CoV-2 (COVID-19) infektionen för att hindra folk från att hamna på sjukhus. Från sin unika synvinkel har han observerat och dokumenterat ett djupt störande politiskt svar på pandemin – ett politiskt svar som kan visa sig vara den största felbehandlingen och missförhållandet inom medicin och folkhälsa.

Doktorn McCullough är en invärtesmedicinare, kardiolog, epidemiolog, och professor i medicin vid Texas A & M College of Medicine, Dallas, TX USA. Sedan starten av pandemin, har doktorn McCullough varit ledande inom det medicinska svaret på covid-19 och har publicerat ”patofysiologisk grund och motivering för tidig poliklinisk behandling av SARS-CoV-2 (COVID-19) infektion”, den första syntesen av sekvenserad multidrogbehandling av ambulatoriska patienter infekterade med SARS-CoV-2 i American Journal of Medicine och därefter uppdateras i recensioner i hjärt-kärlsjukdom.

Han har 40 per-granskade publikationer på infektion och har kommenterats flitigt på medicinsk svar till COVID-19 krisen i TheHill och på FOX NEWS Channel. Den 19 November, 2020, vittnade doktor McCullough⁣ i den AMERIKANSKA senatens utskott för inrikes säkerhet och statliga angelägenheter, och under hela 2021 i Texas senatens utskott för hälsa och mänskliga tjänster, i Colorado generalförsamling, New Hampshire senaten angående många aspekter av pandemin.

Peter A. McCullough, MD, MPH, FACP, FACC, FAHA, FCRSA, FCCP, FNKF, FNLA
Professor of Medicine, Texas A & M College of Medicine
Board Certified Internist and Cardiologist
President Cardiorenal Society of America
Editor-in-Chief, Reviews in Cardiovascular Medicine
Editor-in-Chief, Cardiorenal Medicine
Senior Associate Editor, American Journal of Cardiology
For more information about Dr. McCullough, please visit: heartplace.com/dr-peter-a-mcculloughPeter A. McCullough, MD, MPH, FACP, FACC, FAHA, FCRSA, FCCP, FNKF, FNLA
Professor of Medicine, Texas A & M College of Medicine
Board Certified Internist and Cardiologist
President Cardiorenal Society of America
Editor-in-Chief, Reviews in Cardiovascular Medicine
Editor-in-Chief, Cardiorenal Medicine
⁣Senior Associate Editor, American Journal of Cardiology
For more information about Dr. McCullough, please visit: heartplace.com/dr-peter-a-mccullough

Lämna ett svar