SOM institutet – Språkrör för vetenskapsförakt

SOM institutet – Språkrör för vetenskapsförakt

Fysikern och klimatforskaren Elsa Widding talar om den utredning som SOM institutet publicerat, en utredning som är direkt ovetenskaplig och totalt olämplig som underlag för ett naturligt och gediget samtal om jordens klimat och som jämvikt mot alarmisternas påståenden om att klimatet håller på att kollapsa, fast vetenskapen inte stödjer sådana slutsatser. Elsa Widding har genomfört många olika informationsvideon om klimatet och framför allt kring den tragiska rädslan som klimatalarmisterna försöker piska upp för att skrämma inte endast vuxna utan framför allt barn som tvingas lyssna på media utan att få möjlighet att prata mer på djupet om klimatet och att det ändå inte handlar om hur många år vår jord har kvar förrän den ”brinner upp”. Det är orättvist, särskilt mot barn, att framföra en totalt ensidig propaganda något som SVT och andra medier är måna om att driva vidare. Om videon inte fungerar kan du klicka här: https://swebbtv.se/w/a7f71cfd-838b-4042-abc7-ffff1cc3f949

Lämna ett svar