Tänker du ta vaccinet? – Titta först på denna video!

Tänker du ta vaccinet? – Titta först på denna video!

Om du är något så matematiskt begpvad så kan du oftast räkna ut hur stor sannolikheten är utifrån angivna siffror. I detta fall handlar det om att bli, antingen allvarligt sjuk eller till och med dödad av det kända viruset, eller att överleva genom att låta din kropp på egen hand producera antikroppar. Eller så kan du anta Läkemedelsindustrins förslag om att ta det så kallade ”vaccinet”, som enligt videon inte är något vaccin i tidigare bemärkelse. Chansen för att överleva ett eventuellt virusangrepp är betydligt mycket högre än chansen att dö. Det reella dödstalet är enligt deras uppgifter ca 0,01 %. Detta ska då jämföras med att bli drabbad eventuella bieffekter av det så kallade vaccinet, vilket uppgår till ca 6 %. Videon handlar om frågan: vilket alternativ väljer jag som individ?

Lämna ett svar