Juristen Reiner Fuellmich stämmer läkemedelsföretag, stater samt andra

Juristen Reiner Fuellmich stämmer läkemedelsföretag, stater samt andra


James Delingpole intervjuar juristdoktorn, Reiner Fuellmich, som med andra jurister och samverkande individer inom olika yrkesgrupper, är på god väg att stämma, men inte endast läkemedelsbolagen utan även de läkare och andra som drivit på intentionen att injicerat ett läkemedel som de valt att kalla för vaccin utan att ens ha informerat en enda patient om vad det egentligen handlar om, till exempel att detta handlar om ett  preparat som inte är testat på ett normalt sätt, utan har anammats av WHO, FN och olika statliga organ så som en nödlösning som ingen haft viljan att undersöka innan man uppmanar eller till och med tvingar alla att ta. Denna gång kommer det att handla om än värre kriminella än vad världen hitintills har  upplevt.

Lämna ett svar