Vem är Bill Gates egentligen?

Att Bill Gate och hans fonder varit och är en viktig länk i världshälsoorganisationen, då inklusive Covidvaccinet samt andra vacciner, framgår av den utredning som Corbett Report utfört. Man kan verkligen undra över hur mycket makt Bill Gate och hans pengar utövar runt om i världen, och kanske än viktigare; vad är hans egentliga syfte? Vi vet att Bill Gates är en mjukvaruprogrammerare och den som på olika sätt lanserade Windows. Däremot har han ingen som helst känd vetskap av hälsovård. Ändå ägnar han och hans hustru och deras fonder åt just denna verksamhet och i stor skala, bl. a. genom att skänka pengar till att kontrollera hur många människor som ska få finnas på vår jord.

Deras enorma behov av att kontrollera hela världen och dess innevånare verkar vara en stark intention, vilket borde skrämma fler.

Lämna ett svar