Läkare Mikael Nordfors om Covid-19 & hälsokorruption

En explosiv intervju med läkare och alternativbehandlare Mikael Nordfors kring den korruption som följer i spåren av Corona pandemin. Fler och fler länder väljer att använda alternativa läkemedel för att behandla patienter med Covid-19. Även president Trump i USA har beställt 28 miljoner doser klorokin som tillsammans med zink och c-vitamin är en effektiv behandlingsmetod. Men i Sverige går myndigheterna och media ut och varnar för klorokin och hydroxiklorokin. Frågan blir naturligtvis varför? Vi ser samtidigt att våra rättigheter begränsas med utökad övervakning, förbud mot folksamlingar samt alltmer prat om vaccin. Men varför all denna övervakning och vad är riskerna med ett obeprövat vaccin? Många länder inklusive Danmark beslutar om tvångsvaccinering och stora aktörer som WHO och Bill & Melinda Gates Foundation pratar om att människor som inte vaccinerar sig skall få begränsade friheter. I Norge pratar man om att begränsa folksamlingar året ut. Men vad är den egentliga agendan? Frågorna är många och Mikael Nordfors säger med kraftfulla ord det han ser i allt som sker. Han lämnar också tips på hur man kan förebygga Covid-19 med enkla alternativa metoder.

Det här inlägget postades i Första-sidan. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *