Alarmisternas vinst i frågan om påstådda miljöhotet

Det är många forskare som får miljontals kronor genom att medvetet föra ut det falska budskapet om att hela vår miljö numera lider av värmeslag. Media verkar även blockera vårt lands mest kände, och internationellt erkände vetenskapsmannen, Lennart Bengtsson, och vägrar att resensera hans senaste bok om den så kallade alarmerande globala miljöproblemen. Det är inte sant skriver den vänlig sinnade Lennart Bengtsson i sin bok, och på ett liknande sätt presenterar även matematikern och fysikern David Berlinski situationen i USA och Europa i stort. Regeringar häver ut miljontals dollar, pund m.m. på en verklighet som vetenskapen inte kan vederlägga. Vi har i allt för stor omfattning överlåtit sanningen presenteras av vetenskapen, trots att de arbetar med teorier, inte sanningar. Det är orsaken till att man låter en avklädd kung promenera runt på gatorna utan att säga att han är naken och det gör man av rent ekonomiska skäl menar David Berlinski.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *