Visste du att det finns åsiktsregistrering i Sverige

När jag tittade på ett Youtube klipp med Tim Pool, journalisten som besökte Sverige för att ta reda på om det är som presidenten i USA sade om Sverige. Under hans resa i Stockholm, Malmö och andra platser så fick han underliga intryck, vilket har lett till att han beklagar sig över oss som bor här. Han tycker att Sverige är märklig och att folk allmänt inte vågar stå för sina åsikter. Ett av hans uttalanden handlar om att han blivit stämplad som högerextremist och rasist och detta via en statlig myndighet som tydligen handlägger åsiktsregistreringar, en hemsida där man bevakar vilka som får delta med vissa Twitter-konton (sweden.se). Läs och begrunda… är detta vårt hemland Sverige!

Svensk myndighet har upprättat åsiktsregister – Möter blytung kritik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *