Säkerhetsrisken Sverige

I detta youtube-avsnitt av DGS-TV gästas Patrik Engeullau av den finlandssvenske ekonomiprofessorn, Paul Lillrank, som är verksam vid Aalto-universiteten i Helsingfors. Paul har disputerad i sociologi och tidigare anställd vid Handelshögskolan i Stockholm. Utifrån hans uppmärksammad artikel i Hufvudstadsbladet diskuteras följderna av Sveriges politiska vägval för länderna i Norden. Är Sverige en säkerhetsrisk för de andra länderna? Riskerar Sveriges misslyckade integrationspolitik att destablisera regionen? Hur väl fungerar de svenska institutionerna egentligen? Det Paul Lillrank berättar bl. a. via Swebb-TV (https://www.youtube.com/watch?v=UaCR2FDNDeI) stämmer när det gäller vår Svenska kyrka. Paul menar att kyrkan tappat sin egen identitet och blivit ”snällister” som jämkar med alla slags avvikande kulturer, religioner, inte minst med Islam. Enligt Paul Lillrank beror detta på att kyrkan tappat sin moral, som bygger på den lära som hållit i tusentals år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *