Lars Bern avlivar myter om att man inte ska äta kött och andra felaktiga kostråd

Oerhört mycket viktigare information än vad jag inledningsvis trodde. Metabola sjukdomar var något jag inte hört talas om, inte förrän jag lyssnade till en föreläsning som Lars Bern höll 11 juli i år. Tvärtemot vad vi fått lära oss är animalisk kost bra för människan. Dessutom säger Lars Bern att högt kolesterolvärde tvärtom oftast är positivt och att hjärnan till stor del består av kolesterol. Bakom den felaktiga informationen finner man läkemedelsbolag med stor försäljning av läkemedel som till och med är skadliga. Lars Bern är teknisk doktor i fysik har lång erfarenhet av forskning och har arbetat med miljöfrågor i över 40 år bl.a i Kungliga vetenskapsakademins miljökommitté. Lyssna själv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *