Polis i kaos inför flyktingvågen

Under Svensk Webbtelevisions konferens ”Det stora bedrägeriet” har 13 föredrag på 10- 30 minuter hållits, bl a föredrag med relationscoach Lennart Matikainen, utifrån temat den gråtande polisen möter de ”små barnen” och polis i kaos inför flyktingvågen. Omorganisationen inom polisen skapade kaos inom polisen lagom till migrant invasionen 2015. Kompetenta chefer förlorade sina tjänster. 100% av marockanerna har efter kontakter med Marocko visat sig ljuga om sin ålder. Trygghetsvärdar på Peace and Love-festivalen greps för våldtäkt. Antalet nedlagda våldtäktsmål har ökat till 17 per dag. Kvinnor på HVB-hem har sexuella relationer med de ensamkommande. Lennart Matikainen har lång erfarenhet som coach bland annat inom polisen. Han deltog i TV4s skilsmässohotellet där han kallade de ensamkommande för ”skäggbarn” vilket gjorde att han fick sparken. Allt för många människor vårdar sitt varumärke i stället för att ta ansvar för det samhälle de lever i. I slutet rum berättar de hur de ljuger på jobbet och att de skulle få sparken om de säger som det är. Polisen rullade ut sin omorganisation i början av 2015 och redan då hade de information om att det väntades en flyktingvåg senare under 2015, vilket framkommit nyligen. Man sa att organisationen skulle bygga underifrån vilket var falskt. Lennart har arbetat tillsammans med en polis för att kartlägga hur omorganisationen har gått till och att en PR-byrå fick i uppgift att skapa omorganisationen utifrån direktiv uppifrån. Lyssna till vad han säger:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *