Det stora bedrägeriet

Massmigration, Klimatlarm och Feminism är genomgående teman för den politiskt korrekta läran som dikteras av vårt etablissemang och som är helt styrt av globalisternas intressen. Detta leder till att makt över oss och vårt land överförs till FN, EU, globala banker och andra organisationer. Dessutom öppnas för ett stort antal nya skatter, regler och förändringar som påverkar våra liv negativt. Det värsta är att det drabbar den unga generationen och andra utsatta mycket hårt med bostadsbrist, ej fungerande undervisning och med ökande motsättningar i samhället. Förvånande nog sammanfaller globalisternas intressen med vänsterns intressen som också är den kraft som genomsyrar Sveriges etablissemang och som möjliggör detta stora bedrägeri mot svenska folket. Problemen i Sverige håller på att bli mycket stora och det finns inget som ännu tyder på att politikerna är kapabla att lösa detta. Lyssna till föredrag som hålls av Svensk Webbtelevision…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *