Livets början, ett mysterium

Tänk så ofta vi hör berättas att livet på jorden började i vattnet. Människan inledde sitt liv med att var en slags fiskart, för att sedan utvecklas och bli en slags ”land-gående varelse”. Med tiden (miljontals år!) utvecklades hon sedan av ren slump till vad hon är idag. Detta lurendrejeri, som hållit på länge och hållit många i sitt naturalistiska/ ateistiska grepp sedan skolåldern, har tystats av vetenskap inom fysik, astronomi, matematik, m.fl.

I videon nedan presenterar professorn i kemi, James Tour, hur svårt det är att beskriva en enda cell i människokroppen. Cellen i sig självt är en komplicerad fabrik. Hur mycket svårare är det då inte att förklara hur en enda cell kan reproducerar sig till än fler celler, som i sig själva bär på specifik information som skapar en helt unik individ, och vidare att denna process pågår konstant enligt professorn. Idag kan ingen vetenskap förklara hur informationen, eller ens processen, fungerar. Vi är alltså fortfarande kvar i 1950-talets nivå kunskapsmässigt, då man upptäckte DNA. Enda rimliga förklaringen är enligt professorn den han presentera under föredraget. Lyssna och häpna!

Det här inlägget postades i Första-sidan. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *