Fjärde statsmakten med Lars Bern om SVT:s klimatbedrägeri

Programmet SWEBBTV.se vänder sig till alla som vill förstå bedrägeriet om klimatet. Klimatrörelsen kan enligt, teknisk doktor i fysik Lars Bern, liknas vid en domedagssekt. De går igenom SVT:s program ”Ekdal och Ekdal” om klimatet som sändes den 12 februari i år. Lars Bern börjar med att konstatera att programmet är ett religiöst väckelsemöte för att skrämma upp folk. SVT säger i sin reklam att de ”ger hela bilden”, men redan i programmets inledning förklarar Ekdalarna att de tänker inte låta några personer komma till tals som inte håller med om klimatskrämseln. En av deras tittare har kontaktat SVT och föreslagit att de skulle ta med en person som Lars Bern i diskussionen om klimatet. Tittaren fick till svar att de inte kan ”göra sig skyldiga till att sprida osakliga uppgifter” genom att låta sådana personer få yttra sig. De väljer att stoppa professorer och tekniska doktorer i fysik men släpper utan att tveka fram den 15-åriga Greta Thunberg, filosofer, artister och till och med en ärkebiskop för att diskutera klimatet, trots att de inte har några kunskaper i fysik, astrofysik eller fysikalisk kemi. I vårt program bemöter Lars Bern alarmisternas påståenden om ökande oväder, kraftigt stigande temperatur och havsnivå kopplad till koldioxiden, ökenutbredning, mm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *